Das kulinarische Angebot
- mešani narezek (pršut, panceta, sir, olive)
- piščančji trakci na rukoli s paradižnikom, parmezanom in jogurtovim prelivom
- Caprese malo drugače (mladi sveži sir na rukoli, paradižniku, s svežo baziliko in olivami)
TOPLE PREDJEDI:
- fuži / njoki / polenta (s paradižnikovo omako, s 4 siri, z jurčki in divjačinskim golažem)
- popečena polenta z gorgonzolo, jurčki in zelišči
- popečeni melancani z mocarelo in svežo baziliko
GLAVNE JEDI:
- mešano meso na žaru z zelenjavo in krompirjem
- piščančji file v gobovi omaki in krompirjem
- ombolo (svinjski kare) s kajmakom in pršutom ovit v panceto s krompirjem
- zelenjavni krožnik z mladim popečenim sirom
SOLATE:
- zelena solata
- mešana sezonska solata
- paradižnikova solata s čebulo
- kumarična solata s česnom
- fižolova z jajčkom in čebulo
SENDVIČI:
- s pršutom
- s panceto
- s pršutom in sirom
- s sirom
- čevapčiči / pleskavica v lepinji s kajmakom in čebulo
- piščančji trakci v lepinji s solato, paradižnikom in jogurtovim prelivom
SEZONSKE JEDI:
- jedi s divjimi Osapskimi šparglji
- jelenji zrezki v naravni omaki s krompirjem
- divji odojek v pečici s krompirjem
SLADICE:
- za vse sladokusce poskrbimo s palačinkami, z raznoraznimi čokoladnimi pecivi ter sadnimi, s sadjem iz domačega sadovnjaka.
Ob sladici prija hišni domači digestiv.